SuliX Professional banner

SuliX Professional

Röviden A Sulix Professional fej­lesztésénél közvetlenül az oktatási intézmények fel­használási igényeit vettük figyelembe, ezáltal egy olyan ingyenes és egyszerűen kezelhető számítógépes szoft­vercsomag született, amelynek segítségével elfelejthetőek az informatikai rendszerek eddigi nehézségei. A Sulix Professional lehetőséget teremt arra, hogy ezek a technikai eszközök valóban a pedagógiai munkát segít­sék és ne határokat szabjanak az oktatásban. Teszi ezt az iskolán kívül is, hiszen a csomagot és az abban sze­replő alkalmazásokat a diákoknak lehetőségük van a sa­ját, otthoni számítógépükre telepíteni, ezáltal a kiadott feladatokat a megszokott vizuális környezetben végez­hetik el. Segítségnyújtás és hatékonyabb munkavégzés egyszerre.

Letölthető SuliX Professional leírás (PDF) 

SuliX az iskolában A SuliX Professional az iskola vezetékes vagy vezeték nélküli hálózatára csatlakoztatva képes automatiku­san felismerni a SuliXerver szolgáltatásait, majd csatlakozni hozzájuk. A tantermi oktatás során teljeskörű hálózati szolgálta­tásokat biztosít mind a diákok, mind az oktatók számára. Ez magában foglalja a tanárok, diákok központi beléptetését, SuliX alapú munkaállomások biztonságos regisztrációját, hálózati fájlmegosztást, nyomtatást, levelezést, naptárkezelést éppúgy, mint a digitális taneszközök használatát, a tantermi oktatás és a dolgozatírás, számonkérés támogatását, a hallgatói munkaál­lomások feletti teljes tanári kontroll biztosítását, illetve az online beavatkozás lehetőségét.

Sulix otthon A SuliX Professional egy önmagában is teljesértékű operációs rendszer, amely alkalmas az otthoni számítógépek üzemeltetésére. Regisztrált felhasználóink számára folyamatos frissítési, illetve újabb szoftverek letöltésére biztosítunk lehetőséget. Túl azon a tényen, hogy a tanulók az otthoni számítógépükön és az egyre népszerűbb mobil eszközökön korlátlanul használhatják a SuliX-ot, a rendszer lehetőséget biztosít az iskolai levelezés, naptár és a dokumentumok elérésére is. Ennél hatékonyabb tanulói környezet nehezen képzelhető el.

A SuliX Professional desktop operációs rendszer nyílt forráskódú megoldásokon alapszik. Ezen megoldások támogatójaként vállalatunk mindenki számára díjmentesen teszi elérhetővé a SuliX Professional desktop operációs rendszert és biztosítja a működéséhez szükséges frissítéseket, valamint a használatához szükséges alapszintű támogatást.

A SuliX Professional a Letöltések menüpontban érhető el.